Місце, де забивають тварин для отримання м’яса, шкур, кісток та інших продуктів називається абатуаром.
Абатуар — це місце, де забивають тварин для отримання м’яса, шкур, кісток та інших продуктів. Також відоме як «скотобійня», «скотарня», «забійний пункт», «бійня» або «скотомогильник». В абатуарах використовують спеціальне обладнання та методи забою тварин, які дозволяють отримати максимальну кількість продуктів та забезпечують дотримання норм гігієни та безпеки харчових продуктів.
Технології у сфері догляду за тваринами: тренди 2025.
« Назад до покажчика глосарію
⚠️ Усі висновки на нашому порталі ми пропонуємо вам прочитати і взяти до відома на ваш розсуд. Не займайтеся самолікуванням! У наших статтях ми збираємо останні наукові дані та думки авторитетних експертів у галузі здоров'я. Але пам'ятайте: поставити діагноз та призначити лікування може лише лікар.
Портал призначений для користувачів старше 13 років. Деякі матеріали можуть не підходити для дітей молодше 16 років. Ми не збираємо персональні дані у дітей молодше 13 років без згоди батьків.У нас є невелике прохання. Ми намагаємося створювати якісний контент, який допомагає піклуватися про домашніх вихованців, і робимо його доступним безоплатно для всіх, тому що віримо, що кожен заслуговує на точну і корисну інформацію.
Рекламні доходи покривають лише невелику частину наших витрат, і ми хочемо продовжувати надавати контент без необхідності збільшувати кількість реклами. Якщо наші матеріали виявилися вам корисними, будь ласка, підтримайте нас. Це займе всього хвилину, але ваша підтримка допоможе нам скоротити залежність від реклами і створювати ще більше корисних статей. Дякуємо!